Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylans bisterhet

Rimfrosten på rutan och istapparna som hänger i all sin kristallklara kraft.

Jag ser ut över de snötäckta åkrarna,

och andas in den kyliga luft som vinden bär med sig

Allt är så tyst och lugnt. Skymningsskenet berättar om en kall natt.

Den berättar om bistra tider. Men ett vet jag efter bisterhet kommer glädje

Ty det är det hopp jag lever på och minnen från glädjefyllda dagar.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-21 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt bra skrivet!
2013-01-21

  Maj-Lis VIP
Fint att leva på hopp och minnen
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten