Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådd av split




Minns när du sade till mig
Att vi allesammans skulle följa med
Men som vändvind i kappa gå
Vet jag nog fan hur det blev med det


Vems tur att skrika högst
Och vems tur att begära mest
Vid audiens i palatset
Sitter de nöjda med varsin rest


Där du ser ett framtidsfrö
Ser jag en sådd av split
Där du hör en god dialog
Hör jag ännu mer av samma skit


Vad är väl allmän nytta
När ett eget intresse tär
Roffar åt sig remsorna
Som kniv i marginalen skär


Vad som kunde kallas vårat
Blev till ditt eller mitt
Jag vet vad som sliter isär
När girigheten kräva sitt









Bunden vers av Sundin
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-21 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundin