Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt på Storgatan

tystnaden är bekväm
känslan jag sänder dig
snavar på tröskeln mellan oss
eller så förstår den problematiken
och far iväg till förnuftets himmelrike
efter att den har lämnat min kontroll
innan den når din
det är ett precist taget beslut
av den varma välmående känslan
som räddar mig
som sviker mig
det här är redan för långt gånget
så flyg med mig
vi viker ihop verkligheten
och gömmer den i ett rum där ingen letar
vi låser dörren
vi smälter nyckeln
för att gjuta två ringar av den

som vi bär i vänskapens tecken




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 297 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-01-21 20:24



Bookmark and Share


    HildaLa
" vi viker ihop verkligheten
och gömmer den i ett rum där ingen letar"

Enkelt men väldigt väldigt fint.
2013-01-23

  bittemi VIP
En otroligt fin text som berör mej
2013-01-22

  Lars Hedlin
Gillas skarpt!
2013-01-22

  anits VIP
Mycket bra skaldat
2013-01-21

  Oscar Stolpe
Strålande!
2013-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling