Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prosa

Skönt med omväxling,
sa kärringen.
Sov middag på kökssoffan.




Prosa av Annika J
Läst 289 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-22 19:31



Bookmark and Share


  Nitram P
Den var bra! Tack!
2013-01-28

  Osvalds_Dotter VIP
Denna fick mig LE :)

Kökssoffa är något jag saknar!
2013-01-23

  Bibbi VIP
Kul på alla vis t.o.m. kommentarena blev roliga. Du sporrade humorn.
2013-01-23

  Monika A Mirsch VIP
Det var mig en prosaisk eftermiddag för den vardagsnära kökssoffan - ingen dålig omväxling i vardagslunket.
2013-01-23

    ej medlem längre
Kul, hoppas att hon sov gott!
2013-01-23

    Maria Malm
Det var henne väl förunnat, med omväxlingen.
2013-01-23

  walborg
Roligt!
2013-01-22

    ej medlem längre
Hehe, kul text
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Annika J