Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viktigt

minns du vad som är viktigt?

viktigt för dig i livet

där du står

nu och här

minns för dig själv vem du är

tappa ej bort dig själv

ditt inre

på vägen

vårda din inre trädgård

låt den ej växa igen

då hittar du ej längre snart ut

då allt lutar åt fel håll

minns du vad som är viktigt?




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 229 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-22 14:44



Bookmark and Share


  ULJO
Fint förmedlat
2013-01-24

  Lars Hedlin
Insikter i denna!
2013-01-23

  anits VIP
Så sant, bra skaldat
2013-01-22

  Rise Little One
Jag försöker alltid minnas de vackra, ljuva, och viktiga minnen... Tack för dina fina ord.
2013-01-22

    ej medlem längre
bra..
2013-01-22

  agneta pichler
tack :)

behövde läsa detta nu..
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77