Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 22 januari

Vitdimma döljer
vägens fortsatta riktning

iskristallvandring


YM Bohman-13




Bunden vers (Haiku) av Njord
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-22 16:37



Bookmark and Share


  ULJO
Fin läsning
2013-01-24

    ej medlem längre
bra HAIKU med rätt antal vokaler också,på rätt ställe.
2013-01-23

    ej medlem längre
Bäst att färdas försiktigt. Tänk om Trafikverket satte upp lite mer poetiska vägskyltar:-)
2013-01-22

  Gunnel Eriksson VIP
Lätt att gå bort sig i allt det vita.
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER