Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- !


Jag haft mina strider i livet

 

Jag haft mina strider i livet

strider som satt sina spår

Den tid jag har kvar av min vandring

vill jag se och förstå vart jag går

 

Förälskelsens blindhet och längtan

där drömmarna spelar sitt spel

En makt som förnuftet krossar

min längtan är En - förbli hel

 

Det finns ingen tid att förspilla

inget får kosta min frid

Det finns bara ett sätt att leva

i Lugnet som själen känns vid

 

Så många för kärleken kämpat

och vunnit på stridernas fält

En gång fanns jag med i den skaran

nu vilar jag tryggt i mig själv

 

jag haft mina strider i livet

nu väljer jag vilka jag tar

Det finns ingen tid att förspilla

av livet som ännu finns kvar




Bunden vers (Rim) av Siggesdotter
Läst 538 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-22 18:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Blir starkt berörd av den nakna starka tonen i din dikt.
2013-03-18

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet,jag tycker så mycket om denna dikt
2013-02-02

  Ljusletaren
Att vara trygg med sig själv kommer alltid i första hand.
Det är det liv NU ;.)
Bra ordat/kram
2013-01-24

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet
2013-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen mej i din dikt...man får välja sina strider...mycket fint skrivet...
2013-01-22

  walborg
Elegant rimmat med meter därtill
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter