Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-----


Tillbaka på ruta Ett

 

Tillbaka på ruta Ett

Med nakna fötter

i jordens mylla

Tillbaka i verkligheten

 

Drömmar krackelerar

men Livet går vidare

Nya erfarenheter

insikter formas

till en ovärderlig reskassa

att ta vara på

 

Tillbaka på ruta Ett

ändå på en högre nivå

Förvissad om att drömmar

sällan överträffas av verkligheten

 

I skeendet

 låg sanningen förborgad




Fri vers (Fri form) av Siggesdotter
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-22 18:08



Bookmark and Share


    jaybird
lovvärt!

"insikter formas

till en ovärderlig reskassa"


"Tillbaka på ruta Ett"


Inspirerande. Bilder att njuta.


2013-01-26

  Ljusletaren
Drömmar kan gå i lås om man tror nog mycket på dem ;.)
/kram
2013-01-24

  ResenärGenomLivet VIP
"Nickar instämmande"...insiktsfulla och visa ord...
2013-01-22

  walborg
Skönt att läsa
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Siggesdotter
Siggesdotter