Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mycket av det goda


fullt liv

 

en sillsallad tack

att titta på

kanske smaka

 

kanel och ingefära

smaksatt med doft av färska äpplen

 

jag behöver inte skriva mera

jag gör det bara

av lust

 

"kardemumma"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-22 19:28



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Bra! Väntar på inbjudan.
2013-01-23

  SatansSon VIP
Blir sugen
2013-01-22

    ej medlem längre
Härlig mix!
2013-01-22

  bittemi VIP
Mums!
2013-01-22

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...härligt...
2013-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP