Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de här valen är mina för att jag valde dem <i> Jag</i> gjorde dem till mina.


100 mil med sammanbitna käkar, slutna ögon


hjärtat rusar
jag springer hundra mil med slutna ögon,
oförmögen att röra mig,
att avsluta en tanke.

jag skrattade
mycket
idag
och som alltid när jag gör det
tror jag att jag döljer något

melissa horn
å du har svävat i mina öron det senaste
hur du lever med en skam
och jag tänker
kanske lever jag med någon annans

"allt annat än det här"
jag ber
allt annat än det här

tvingas tänka
det här är bra
det är jobbigt nu men jag vill inte gå tillbaka samma väg,
det här blir bra
jag tänker med sammanbitna käkar

och jag är trött på att vara den
som har fel tankar
jag är trött på att vara den
som har alla rätt inom sig
men som ändå gör fel

det här är inget val.
i månader har jag försökt välja om, välja rätt

jag hade aldrig något val





Fri vers av mögel
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-22 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel