Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt om närhet

Värmen från din kropp, saknar jag.

När vi ligger tätt, tätt intill varandra.

Att få lukta dig i nacken och smeka över din rygg.

I din famn var jag så trygg

Nu har tryggheten flugit sin kos

och kvar är minnet av dig min röda ros.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 561 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-23 15:07



Bookmark and Share


  Angel of love
Underbart känsla, men fylld av sorg!
2013-01-23

    Anki.A
underbart med närhet,behöver vi alla att vara själv är man inte hel
2013-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten