Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad man menar står här



jag vet vägen, rundan
till konditoriet, eller skulpturparken
den enda kullen här att bestiga

det är vackert där men alldeles för litet
tar cirka fem minuter att gå förbi

jag köper något med mycket grädde
tar en extra fika idag



*


Solen
närvaro

det är öde
jag är ensam

det är jag

och Solen, med stort S



i eftermiddag ska jag snaska chips och dipp
du är där

jag ser din nacke på bild
den är kramgo

nackar på män är vackert


jag Minns
längtar närhet

hud, tal, irritation
skratt


glad

för det
med dig



Inte ska jag sitta här
och tänka på tider

vi fanns


Jag finner att skulpturerna monterats ner
men gräddbakelser tröstar

den förlamande kylan i vinter

får dagen att dras ut

men jag vet



Vår
väntar

jag skapar nya målningar
saker jag Inte, känner till

saker som kommit av sig själva

jag bryr mig ej

Inte ett skvatt
saker kommer av sig själv jämt

och det är inget Ljug
dagsens sanning

Brightness of Light



När
kommer

du













Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-23 23:04



Bookmark and Share


    lenakarin
Fin o sann
2013-01-24

    ej medlem längre
poetry - YESS!


this is poetry.
2013-01-24

  Lars Hedlin
Yes så bra APPLÅD
2013-01-24

    ej medlem längre
Det här var verkligen bra Lena.
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP