Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SKANDALERNA hopas i ALLIANSENS "farstu"..............


SVERIGE- Snart en bananmonarki ?

Hoppas att ni har märkt det : ALDRIG förr har så MÅNGA miljarder av svenska skattemedel FÖRSLÖSATS på extrema personalfester, en Arbetsförmedling som inte ens kan redovisa vart flera miljoner tagit vägen mm mm . Vidare har , t ex, privatiseringarna inom apoteksnäringen blivit ett FIASKO, de privata apoteken går back , det handlar om MILJONBELOPP ! Stockholms skattebetalare kunde se hur UTSTUDERAT VÅRDSLÖST deras borgerliga styrelse handskas med deras pengar, de sålde en vårdcentral för futtiga 700.000 till några läkare och ett par år senare sålde dessa läkare vårdcentralen vidare för.. 20 MILJONER kronor ! INGEN politiker har, hitintills, ställts till svar för denna usla affär !
Och, ALDRIG förr, har så många statsråd tvingats avgå , åtminstone en FYRA - FEM av Alliansens statsråd har slutat pga olika orsaker ! Och FLERA HÖGA CHEFER inom statligt dominerade TELIA är misstänkta för GROV BESTICKNING (dvs att de har betalt ut miljonbelopp i utlandet i mutor till företagsföreträdare för att kunna genomföra STORA afffärsavtal !) !

RESPEKTEN för våra offentliga medel och deras användning har tunnats ut och det rejält !
ALLIANSEN slår tidigare sosseregeringars "bedrifter" på dessa tveksamma områden med FLERA jordvarv ! Det VÄRSTA är att deras väljare INTE verkar bry sig nämnvärt ! Ska Sverige bli en "bananmonarki" (¤) ?

(¤)="Bananmonarki" : En förvrängning av "bananrepublik", dvs ett land vars valda regering är HELT korrumperad, mutor tillhör rutinerna.......



------.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-24 11:34



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Teliachefen Nyberg fick ju också gå, men ,troligen, med ett saftigt avgångsvederlag ! Rätteligen skulle han ha fått BÖTA för sitt USLA omdöme ! Men sådant finns INTE i den här rövslickande elitvärlden !
2013-02-05

  aol
bra skriftat och sant, gillar också din glöd,
2013-01-24

  genni VIP
Jag älskar din kämparglöd för rättvisan!

Tack Mats, kram
2013-01-24

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Att muta för att göra affärer? ursch. det är dåligt i gypsy stil.
Det var orsak till min politiska asyl i Sverige under Ceausescus tid.

Nu för tiden andra länder lånar ut landet till handels entreprenad få renommé.

Sådan är kapitalismen: Hund bröllop!


2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska