Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonblick i naturen

Skönheten I det vackra är att man inte kan se allt

Mystiken i naturen är att det mesta är dolt, endast korta

Ögonblick kommer den fram i det dolda och visar sig.

Då vet vi att vi är ett med naturen, en del av allting.

För naturen är inte rädd för oss då utan vi är en liten del,

i det stora pussel vi kallar världen.




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-24 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten