Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålet

man ska göra chi gong
och vila helst på en gång

mitt liv känns som ett tomt hål
kroppsdelarna bildar en obalans
hänger inte ihop

min läkare ringer
säger att mitt hålrum i pannloben
på röntgen är ovanligt stort

blir ett förtydligande
av pusslet
märkligt nog

boarea och biarea
ja allt kan omvandlas
till boarea
med möblerade rum

tar du däremot bort
möblerna bildas ett
ekande tomrum

som i sig
kan innebära
ett lägre slutpris
för objektet




Fri vers av Kim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-24 16:55



Bookmark and Share


  Jaseph
Underfundigt öppet. Här öppnas
någonting och förblir olåst.
2013-02-02

  Eva Helene VIP
Inget tomt innehåll i den här texten i varje fall. Gillar den.
2013-01-25

  Lars Hedlin
TAck för en bra skarp text gillas mycket! :)
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP