Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidigt tidigt

Värmen på morgonen
tidigt tidigt

från drömmen

Bilder färg rörelse
ur en klar och dunkel
källa

formar sig om mig
och sluter sig nära
vakenhet.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-24 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP