Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden (med känslor)

Det är minusgrader ute
och plusgrader inombords
tänkte jag skriva
men orden
de ursprungliga
håller inte med
så jag provar att skriva
att det är minusgrader
även inombords
Då blir vi genast sams
igen

orden och jag.












Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-24 21:14



Bookmark and Share


    eva m h
Att stämma av orden med känslan inombords
2013-01-28

  Blind Boy Grunt
Vackert om hur ord och verklighet ibland krockar!
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP