Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är aldrig för sent?


Hämmet

Jag gillar att hjälpa andra
när jag utövar min makt
Ja jag vill styra och ställa
så att andra går min takt

Jag jobbar på ett hem
där jag bestämmer allt
De lyder som soldater
då jag ger dem av mitt salt

Sen sväljer de så lydigt
det som kommer ur min trut
De får hjälpas åt att svälja
alla grodor som där far ut

Mitt jobb har gett mig makten
att alltid leka Gud
Jag delar gärna med mig
till de som följer mina bud

Men om jag en dag blir vuxen
då vill jag gärna bli
en sån som öppnar fängsel
och släpper andra fri




Bunden vers av Mats VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-24 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP