Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som om man kan säga farväl

 

 Hon är som
ett av dom där
röda löven

om hösten

som inte orkar hålla sig kvar
på de nakna frusna grenarna



hösten finns i hennes blod
fast sommaren just kommit

hon är svag och orkeslös
hon som brukade stråla och lysa

det är som om hon bleknar bort
i den sena kvällssolen

tynar bort
framför mina ögon



hon som väntat så länge


på att allt skulle bli bra
att lyckan skulle vända åter

men den kom inte
tillbaka


vi sitter på stranden
hennes hand är kall

jag försöker värma den



jag önskar
att jag kunde



ge henne ljuset tillbaka


 

P.G 20130124

 




Fri vers av Peter G VIP
Läst 667 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2013-01-24 22:56



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
En väldigt stark och berörande text!
2016-03-19

  walborg
Gripande fint
2014-08-22

  aol
Berörande smärtsam,
2014-08-19

    ej medlem längre
Kärlek och omtanke är de ord som målas upp av dina ord-vacker text som är unik-som du!
2013-03-11

  filosofmamman
Väldigt fin, så ofta som man vill att det ska bli bra.
Man känner känslan..
2013-02-07

  SatansSon VIP
Vacker den häer.
2013-01-31

  Nina.H
sorg och smärta i din fina dikt.....blir rörd
2013-01-31

    leelee
Ja...så många gånger man önskat man kunde överföra sin energi till en annan person...kanske kan man det också...i viss mån. Jättefin!
2013-01-30

    ej medlem längre
Smärtsamt att läsa. Skickligt skrivet om livets årstider.
2013-01-30

  Magica VIP
Berörande och smärtsamt.
2013-01-26

  Lynx63 VIP
Du förlåt men jag har inga bra ord,
som kan beskriva känslan jag får.

Djup kärlek tårar skörhet förtvivlan,
men ändå så vackert.

Denna bokmärker jag.
TACK för din djupa text
Den berör själen.

2013-01-25

    ej medlem längre
En av de texter som borde få enormt gehör!

Du skriver fram det väsentliga här-tycker jag!
2013-01-25

    snöö
En fin berörande dikt, där bilden blir levande.
2013-01-25

    ej medlem längre
Mjukt och vemodigt klingar dina fina ord.
2013-01-24

  genni VIP
Du får läsaren att bli djupt berörd av dessa rader..
2013-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP