Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månkastare

Solfönster värmer golvet
trygga romber.
Katter gillar dem

jag låg där
med en kisse
som spann.

Nu
natt.

Månens
kalla

på natten,
går
upp

kryper till golvets
rektangel,
håller sällskap.

Gud bor där.




Fri vers av Malin Ringdahl
Läst 271 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-26 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl