Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flod genom livet

Livet är som en flod ibland rusar den

och ibland slingrar den sig sakta fram

målet är färden genom dalgångar och städer

Den forcerar dammar för att komma dit den vill

Inget styr den mer än dess egen vilja




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-26 11:42



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Helt rätt, och lika borde det alltid få vara med våra liv, ingen styr över oss. Bra ordat i vanlig ordning!
2013-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten