Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den långa kön till

Kön är oändlig

den ringlar runt hörnet

och tittar man där

försvinner den i fjärran

Unga men mest gamla

står där och väntar på sin tur

att bli insläppta genom porten

Portvakten öppnar och stänger

på någons order

ingen syns eller hörs

men någon bestämmer

när man skall in

Var man hamnar

får man gissa

jag vet inte




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-27 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP