Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan själv bestämma vad du gör av de situationer du hamnar i

Tänk dig en lång väg

och ett stort hinder

Vad tänker du

Att det är ett problem

en omöjlighet

Eller att det är en möjlighet

att ta en annan väg

du egentligen inte skulle ta

Alla hinder är ingen omöjlighet

utan en möjlighet

att finna vägar

du ännu inte upptäckt




Fri vers av Cikoriarot
Läst 517 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-27 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoriarot
Cikoriarot