Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarminnen

Vinden ilar runt husknuten

Dess sång drar mig till minnes om varma dagar

Dagar som nu flytt sin kos, dagar som ej komma åter

Men liknande dagar kommer att komma, jag ser framåt

Då trädgården blomstrar i all sin prakt, då svalorna

Flyger från tak till tak. Då flaggan vajar i sommarbrisens hetta

Då du och jag njuter av värmen i det gröna gräset.

Då barnens skratt ekar i lunden, då livet kommit åter

Till jorden




Fri vers (Fri form) av Upplandspoeten
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-28 14:37



Bookmark and Share


  Lindha W Gustavsson
Lätt att i huvudet följa med i din längtan som du beskriver helt fenomenalt bra, tack för den!
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Upplandspoeten