Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig som gör mig kärlekslugn

Ser det framför mig gång på gång, det spelas upp för mitt inre som en underbar film. Mina tankar reser på slingrande stigar i kärlekens land. Att möta din blick är som att stiga in i en sal fylld av euforins varma känsla, att mötas av en ovillkorlig kärlek där jag inser att för dig så får jag vara allt. Verkligen på djupet allt.

Vet du älskling , den trygghet du ger mig bara genom din blick och dina smekningar gör mig kärlekslugn och oerhört vacker.
Du är den som alltid bott där , längst inne i mitt längtande hjärta.
Den som alltid spökat där i skymundan i min överhettade hjärna.

Dina smekningar, mitt hjärta, sänder mig genom ett inferno vidare ut i lustens underbara sfär. Med dig låter jag mig villigt svepas iväg i trygg förvissning om att du leder mig starkt genom elden och tillbaka.
Att du tar emot mig mjukt när jag andlöst landar.

I din famn har jag hittat hem, i den vill jag för evigt stanna.
Att för resten av mitt liv få tillbringa min tid med att ge dig lycka är det mål jag strävar att uppnå. Att veta att du vill detsamma är som att vinna högsta vinsten på lotteri eller som att bada i champagne.

Du har alltid funnits där, nära intill men ändå på avstånd.
Nu är du här, här för att stanna. Jag har hittat hem, hittat hem i famnen och hjärtat hos en underbar man.

Den mannen är du min älskling, låt mig göra dig lycklig.




Fri vers av sulimaa
Läst 567 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-01-29 01:11



Bookmark and Share


  aol
Bara så fint.
2017-10-11

  Henning Hson
En rejäl tumme upp för denna :)
2016-04-24

  Ronny Berk
god poesi - men resan på stigar inom kärlekens land ...
2015-08-07

  Lasseman VIP
Woooow! och jösses.. lyckans e han din man... en sån här text kan få män att gråta floder.. antingen av lycka och längtan eller av saknad och avund... applåder i massor till denna kärlekens text
2013-02-25

    ej medlem längre
så underbar och håll fast vid tryggheten
2013-02-07

    ej medlem längre
Åh vad fint!
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa