Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon lever iallafall....


Jävla parasithorunge!!!

Fitta-äckel! Hora! Svin!
...skriker hon till mig!
För jag har förstört hennes liv
för att allt är mitt fel
jag har aldrig brytt mig
vare sig om henne eller sonen
Jag lyssnade aldrig
när hon bad om hjälp
då när hon hade ett liv
jag lät henne gå hungrig
när hennes pengar var slut
När du lagt socpengarna på hundar
katter, cigg och knark?
kontrar jag
Håll käften jävla subba
skriker hon
för hon har glömt hur jag köpte mat
att jag köpte blöjor
och barnkläder
till o med städade hennes lägenhet
när det blev alldeles för jävligt
för ett litet barn att krypa runt i
hur jag tog hand om lillen
för att hon skulle få avlastning
men ibland fick hon nej
det är det hon minns
för jag har aldrig brytt mig
kommer aldrig att bry mig
om jag så vänder mig ut och in
för hennes skull
kommer hon aldrig att se det
jag är så trött
och så arg
en fittjävel
som bara bryr mig om mig själv




Fri vers av Bellissima
Läst 226 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-29 13:11



Bookmark and Share


  Anya VIP
En text som griper tag!
2013-01-29

    ej medlem längre
Berörande text.
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima