Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD!

Hade hört ...

att Gud är kärlek



Men kärlek i alla dess former

Är inte mer än slaktare

som med sin blodiga yxa

jagar varenda hjärta som slår

för någon älskad



Så Gud

är inte mer än en skoningslös

våldsverkare…

För människor länge

dör i både Guds och kärlekens namn.






Fri vers av Diva
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-29 15:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar detta.
2015-12-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
den sanna guden är er kvinnor
ni gudinnor

'gud' är bara en manlig skapelse
och som allt sådant, destruktivt
2013-02-01

    ej medlem längre
Så sant!!! Kärleken måste omdefinieras, framför allt måste människor sluta spegla sig själva i "Gud," får då blir det bara fel

KVINNAN är kärleken
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva