Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som viljan etsat i din blick

 

Jag spelar på strängar

som aldrig darrat av lust

jag smeker över känslor

som aldrig upplevt närhet

 

Jag springer över marker

som aldrig hettan har nått                                                               

driver genom skogar

som inga minnen har att förtiga

 

Jag sår min säd

där jorden legat vilsen

släpper mitt tag

om stelfrusen natt

 

Jag bär på en kärlek

som aldrig viskat sina ord

dröjer för en längtan

som viljan etsat i din blick.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-29 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den är fin Peter..
2013-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP