Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan!

Sorgen i mina ögon

Är mitt livs saga

Tårarna i mina ögon

Är att bevattna

blomman av kärleken i mitt hjärta

för att ej vissna

Hjärtat i sitt varje slag

Är som en påminnelse

Påminnelse av hans existens

Som väcker liv

I varje cell av min kropp

Han finns, lever o andas

I varje bokstav, ord och vers

Som tar form i mina tankar

Och mina känslor

Av den kärleken

Har jag målat en tavla

En talande tavla

Men inte bara med färg

Gett den även liv!

Som verken Van Gogh eller

Picasso kunnat åstadkomma

Färgerna tagna av de vackraste känslor

Som en kvinna har förmågan till

Och av de finaste färger

Som Gud har skapat

Den tavlan hänger jag upp

I mitt hjärta och i mitt minne

För att inte glömma o beundra

Konsten att älska

Och kärlekens nyanser!




Fri vers av Diva
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-30 11:47



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Vackert skriven med sköna nyanser
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva