Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närmande


Avgrundsdjup
eller ett trevande närmande
mot frihet

rädslan spår sig fortfarande
en framtid
med oss
som frontfigurer

det kommer att bli en kamp
men där kommer att finnas
överlevare.

















Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-30 14:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hoppingivande i tunga ord
2013-01-30

  cilax VIP
fina rader
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP