Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar


Vill att du skall tro
På kärleken till dig
Som mitt hjärta bär på
Du ska veta!
Att mina ögon
Är i ständigt sökande
Efter dina bekanta blickar
Att i mina mörka nätter
Finns bara dina minnen
O dina ögon
Som två klara stjärnor
Lyser upp min himmel
Du är långt bort från min värld
Men ändå så nära..
Så nära hjärtat som igår
Drömmen om att hålla din hand
Och känna värmen i din famn
Känna dina heta kyssar
På mina törstiga läppar
Håller hjärtat vid liv




Fri vers av Diva
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-30 15:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så bra skrivet!..
2013-01-31

    lenakarin
Det svåraste..
Vackert formulerat!
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva