Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okoncentrerad

solen reflekteras
på den grusiga isfläcken
strålen når mina ögon
den är på väg ner
yrseln smeker mig
leder mig hem igen
jag trilskas emot
varför har jag inte förstått




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-30 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett ögonblick av klarhet.. De brukar vara konstruktiva. Bra formulerat.
2013-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling