Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte så lätt alla gånger


En politiker från Ludvika
ville behandla alla lika

Öppnade café
Blev fort helt blasé

Kom bara gangsters dit och fika




Bunden vers (Limerick) av Jack E. Gladh VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-30 18:04



Bookmark and Share


    Bellissima
De kanske var från försäkringskassan....
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST