Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätt falla.

Jag lovade mig själv att sluta falla när jag träffade livets hårda botten.
Men sanningen är att jag inte ens är säker på vad det innebär.
Jag fortsätter liksom ramla.

Kroppen som fylls av tusen kilo ångest slutar fungera.
Ögonen som fylldes med tusen liter tårar är nu torrare än någonsin förut.
Skriket som fastande i halsen existerar inte ens.

Ärren går inte att tvätta bort, så jag göra några fler.




Fri vers (Fri form) av taklampa
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-30 21:01



Bookmark and Share


  själensfrihet
Såren på insidan läker om du får rätt hjälp, men ärren får du bära med dig resten av livet
2013-04-28
  > Nästa text
< Föregående

taklampa
taklampa