Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Mina ord är likt en kraftlös fågel

Hamnat i orkanens öga

Med sina vacklande vingar

Kämpande mellan himmel och jord

Söker sig till skogens tystnad

För återfinnande av ro




Fri vers av Diva
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-31 11:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kraftlös? Knappast! Livfull och sensuell snarare, även i mörkret
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva