Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....


Politiktokerier (2)

"Vi gillar inte arbetslösa, de får ur torra brunnar ösa !" (Fredrik Reinfeldt)



"Vi har svårt med riskbolagen, jag får bara ont i magen !" (Stefan Löfvén)



"Vi fixar skolan med fler betyg, men mobbaren kan ännu va´dryg !" (Björklund, utbildningsminister)



"Snart är jobbet slut för min egen del, och, som alltid, det är FACKETS fel !" (Annie Löv)




-----------






Övriga genrer (Satir) av Mats Henricson
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-31 12:02



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Tyvärr (för Centerns framtid, är jag säker på , de trillar väl ut ur riksdagen nu..) så sitter, tydligen, "Annie Panda" kvar...., hon tog ju avstånd, klart opportunt, från de galenskaper som varit på tapeten...
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska