Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljusdagar


Det blåser ute
friska byar
från klarblå himmel
En sådan dag
att klä sig i 3-dubbla lager
att springa ner till det öppna havet
räkna vågor
kasta stenar
låta ögonen tåras av kylan
och låta sig lockas
att lyfta
bara för en stund




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-31 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima