Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara älska mig igen

 

Lyft slöjan från dina axlar

vänd bort tårarna som bränner

sprid lögnens aska för vinden,

och bara älska mig

igen.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-31 18:26



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
berör
2013-02-04

    ej medlem längre
Njuter känslan i dina ord.
2013-01-31

  ResenärGenomLivet VIP
En längtande önskan...så känslig och fin...
2013-01-31

    ej medlem längre
Finstämda ord med en intensitet som känns.
2013-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP