Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindspel




bäddat
har solvinden

de stumma bladen




vindspelens klagosånger
spräcker blyfaten



solvinden släpper
sejdande bladen



skallror ljuder i hyddgården


han vilken vandrat
utan år

talar



genom de mörka skogarnas träd
granar bokar cypresser
följer spåren



han jonglerar ringarna
i rörelsebalans saturnus



sann är meningen




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-31 22:06



Bookmark and Share


  Janne
Så inkännande skrivit
bra rakt igenom!
2013-02-06

    lenakarin
Tycker om denna text om än den håller sin mening dold. Läst den flera föera gånger och orden böljar så starkt o obändigt.
Kanske bara att uppleva?
Fin!
2013-02-01

    ej medlem längre
verkligen ljuvlig ...
2013-02-01

  Lars Hedlin
Toner vackra spelar för själen
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser