Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

prestationskrav



att inte prestera

någonting på en stund

är en prestation i sig




Fri vers (Fri form) av Mr. Mallory
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-01 01:26



Bookmark and Share


  Nina.H
Så sant..den prestationen uppskattar jag mest.
2013-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Mr. Mallory
Mr. Mallory