Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte utan vartannat



-Vad driver dig egentligen mest-
kärlek eller skuld?
frågade psykologen förra veckan.
Min panna i djupa veck
-Kan det inte vara lika av bägge?
undrar jag,
eller vadå..?
det är ju klart att jag älskar....




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-01 09:03



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Min psuykolog varf satan. En ålig människa.
2013-02-01

  Svart svan
knepig fråga...det är väl viljan att leva/överleva som "driver" någon...kärlek och ev. skuld kommer väl senare...
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima