Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att möta en vän



möta en gammal vän
doftar närhet, det känns

det är nostalgi, en tripp i nykterhet

jag minns dig, din doft, din varelse
allt jag kände

med dig



du kom och tog din plats
vi delade en stund

fikade, åt bullar, snackade

upplivade varandra


du sa allt var bra, jag blev glad
jag sa, du är bra

jag tror att du kände det

jag vet att i ger varandra något viktigt
något som består

som ett frö byggstenar
hörnstenar i ditt vara



något beständigt, som bygger
dig och mig

när vi möts
då är vi två individer

som dras till varandra
som bygger upp varandra

ur en drift av ett vi











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-01 09:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Väldigt fin
2013-02-11

    ej medlem längre
Härligt Lena!
2013-02-01

  ResenärGenomLivet VIP
Fin vänskap...
2013-02-01

  Lars Hedlin
VAckert beskrivet om vänskap!
2013-02-01

    lenakarin
Bra beskrivning av vad vänskap betyder och, egentligen, kärlek också.
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP