Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små svarta av björn borg

 

det var i kyrkan

och den lilla svarta i vinden

och en stor hårig hand

 

sol och högklacksklapper

vinglande kyrkbacksgrus

men handen höll balans

och ögonen såg där uppe nära solen

 

sen i svala gudshuset

smög varm hårhand under kjol

varmt och nära

  




Fri vers av sol
Läst 809 gånger
Publicerad 2006-02-21 11:37



Bookmark and Share


  ordterroristen
lite shock på slutet, gott att läsa :) alltid ska det vara något med det förbjudna..
2007-09-15

  Propella
Hoppsan! *skrattar* Vilken härlig text! Jag lämnar den smått chockad och med ett gigantiskt leende.
2006-02-22

  Dan Linder
Ja det är en skön effekt som uppstår när tabun överskrids. Sensualiteten går att ta på i din texten, åtrån skymd för ögonblicket av gudsbruset, moral och instinkt en frontalkrock. Jag tycker om hur du konkretiserar lustan, det förbjudna, eller i alla fall det undertryckta. Sugande. Sensuellt. Mänskligt.
2006-02-22

  Ord
UUUH !!*stön* rackigt berörande förbjudet sensuellt =)=)=)

gillar denna Mycket och ser även jag gäärna en fortsättning..;-)

en smula konstruktivitet bara...
skulle gärna läsa den utan och och men...
så här:

det var i kyrkan

den lilla svarta i vinden

en stor hårig hand



sol och högklacksklapper

vinglande kyrkbacksgrus

handen höll balansen

ögon såg där uppe nära solen



i svala gudshuset

smög varm hårhand under kjol

varmt och nära

men dikten är DIN!!! detta var min version...
gillar din skarpt !!

Kram sol !

/ Crister
2006-02-22

  alfa VIP
Fräckt!
Uppskattat!
Log hela vägen.

Stämningsladdat
förmedlat.

Fortsättning?

Tack!
2006-02-21

  leopardia
"sol och högklacksklapper"
en personlig touch. tycker det är fräckt på ett finurligt, klurigt sätt :)
2006-02-21

  Shininkagemusha
Tjohej! Där satt den som en handske.. *skratt* En fräckis i dikt form. *tummen upp*
2006-02-21

  Jessica Ebbesson
Ujjjj..vågat i guds hus men ack så lockande ;))
2006-02-21

  Daniel_78 VIP
I'll walk you to church anytime hun.
2006-02-21

  Cris
ohoho... i kyrkan.. Mamma Mia
Kittlande "förbjudet"
2006-02-21

  Last Word Spoken
mmmm syndigt sexigt

många Ave Maria för det,

många, minst 10!

*Skrattar*
2006-02-21
  > Nästa text
< Föregående

sol
sol