Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är skitvacker när jag ler!

Det är okej att ha sorg
det är okej att skrika om demoner
och hjärta-smärta
och själ i strimlor
mellan varven
med lite pauser
men när gnället blir konstant
och dysterheten börjar sippra ut ur porerna
som oljigt kattpiss
då får det fan ta mig var nog
Blir så jävla trött på mitt bu-huande
så jääävla synd om mig
hela jääävla tiden
Är det inte det ena
så är det det andra
ungar som härjar
män som förtrycker
hjärtan som krossas hit och dit
och bu-hu-bu-huu
...jag har ju växt upp i Jehåvas...
buhu-buhu
...vi blev ju misshandlade som barn...
och buhuuuuu buhu
...mitt liv är en enda lång golgatavandring
från fasa till fasa...
.....
Jag vill skita i det här nu
det sker det som måste ske
sen får vara nog
med gnället
med ältandet
med begravandet
av livet
Det är dags att börja leva
på riktigt




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-01 13:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
alla kvinnor är skitvackra när de ler
de bör le mer

och vi bör göra så ni ler mer

bejaka, betjäna, behaga
kvinnan

är vad vi bör göra

ni är gudinnor
2013-02-08

  SatansSon VIP
Ibland kan man ju inte annat än skriva klagodikter. Det är inte lätt varsa glad jämt. Rolig dikt.
2013-02-01

  Svart svan
Du är inte bara skitvacker när du ler...du har en (djävla) vacker känsla i skrivandet också...:)
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima