Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid Helsingfors hamn

 

de stod stilla

påminnande om is-skulpturer

skapade av den arktiska kylan

hans ögon fäst på den frusna sjön

hennes blick svepande långt över horisonten

 

snart skulle de täckas av mjukt fallande snö




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-02-01 18:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vacjert skaldat
2013-04-03

  bittemi VIP
Så vackert du skriver!
2013-02-05

  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2013-02-03

  MaRit MaRitza LöfRoos
Skön.
2013-02-03

  Linda CH VIP
En iskall vacker bild!
2013-02-02

  prinscess VIP
vackert
2013-02-02

  Elber3th VIP
vackert!
2013-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Oerhört vackra rader som inspirerar och tar tag.
2013-02-01

  Nina.H
Väldigt vacker beskrivning av platsen
där även jag har varit
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP