Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräsfläck






Så jag får väl veta
Vad ni gjort och vad du sagt
Hur jag än rotar och letar
Sitter du vaksam på din vakt


Vad hände egentligen den kvällen
Varför gick du iväg och inte till mig
Fyfan om du blir på smällen
Jag äcklas av att bara se dig


Fram med sanningen
Mig kan du inte dribbla bort
Gräsfläcken på klänningen
Trodde du inte jag märkte nåt


Så jag håller dig vaken
Tror du kanske jag kan sova
Bara stirrar upp i taket
Efter allt du en gång lovat









Bunden vers av Sundin
Läst 151 gånger
Publicerad 2013-02-02 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sundin