Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens trygghet

Vardagsbekymmer under täcket
Lämnar allt där
Behöver inte oroa mig
Så länge du finns här

Ditt leende
Dina ögon säger allt
Din kärlek fyller mig med värme
Och lycka framförallt

Har svårt att förklara
Svårt att finna ord
Men du ska veta
Att för mig är du finast på denna jord !




Fri vers av Dyrbye
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-02-03 04:18



Bookmark and Share


  Per Drysén
Trygghet skiner ur dina ord
2015-04-02

  Lars Hedlin
Mycket fint skaldat!
2013-02-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
härlig kärlekstrygghet
2013-02-03

  SatansSon VIP
Tackm så mycket Du för mig med, min sköna.
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Dyrbye
Dyrbye