Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att möta det så osminkat




frostiga tankar
hala formuleringar

jag ger upp
dagen har kommit

du vet desperation

ånger


allt du drack igår
spädde livet

vakade natten igenom
till att gryning mötte

en kall sol

som ej gav vare sig dopaminpåslag
eller glädje


jag tröttnar
veknar

låtsas


för det som gör ont i dig

det var det jag hade att erbjuda










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-03 10:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Som ett trött skrik är dina ord.
2013-02-03

  Nina.H
Vackert skildrat vemod, "kall sol"
är så tygligt.
2013-02-03

  Lars Hedlin
Stå starkt i nuet!
2013-02-03

    ej medlem längre
Stark!
2013-02-03

    lenakarin
Starkt berörande med sista meningen som ett rop. Verkligen mycket bra..
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP