Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du bär nycklar i din korg..


lyktan du bär

 

silverpärlor kommer och går

trillar fram

lyser i mörkret

 

lyser upp mitt sinne




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-03 20:17



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Det är februari och vattendroppar frusna till silverpärlor !
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP