Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan


Jag väntar
Väntan på att mina tårar
Likt regn droppar
Droppe för droppe
Skall bli en bäck
Sedan till en flod
Floden till hav
Havets vilda o stormiga vågor
Skall kunna förstöra
Förstöra kärleken
Kärleken som förstör mig inuti...
Har hört
Har hört det
Att inget kan motstå
havets argsinta våldsamma vågor
Inte ens...
Inte ens din kärlek
Som var inget mer
än ett sandslott
Instabilt o vagt
En lögn
Lögnen som förstör
mig inombords
Väntar
Jag väntar på mina tårar
Tårarna skall skölja
mitt hjärtats sår




Bunden vers av Diva
Läst 323 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-03 21:38



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Sant, tydligt illustrerat. Enda trösten är vissheten som leder till dunkelhet och ny soluppgång...
2013-02-04

    lenakarin
Vackert med tårarna som måste bli ett hav för att befria..
2013-02-04

    ej medlem längre
berörande text..
2013-02-03

    ej medlem längre
Stark tragik

Men en kvinnas kärlek dör egentligen aldrig helt, det är min teori *ler*
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Diva
Diva